Wien-rejse og musik

Wien-rejse og musik

wien pariserhjul

Min rejse til Wien har været rigtig skøn, og selvom bloggen normalt handler om musik, så ville jeg gerne fortælle lidt om dette land. Stadig den dag i dag kan jeg opleve nye byer og spændende traditioner, mad og måder at leve på som jeg ikke har set før på mine mange rejser.

Jeg var oppe i Riesenrad, et pariserhjul der er over 200 år gammelt. Hjertet sad helt oppe i halsen, især efter jeg fandt ud af hvor gammel det var! Jeg kunne ikke lade være med at føle at det var en mere romantisk, gammeldags, eventyrsagtig version af London Eye.

Jeg besøgte selvfølgelig også House of Music, Museum for lyd. Det var helt klart en stor oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle – også dem der ikke er musikere! Derudover tog jeg på en tur igennem Stadtpark, som er kendt for sit musiske tema. Statuerne af kendte musikere er inspirerende. Men jeg ved godt at jeg ikke selv får nogen i fremtiden, så jeg dagdrømmer bare lidt 🙂

Wien er en fantastisk by for musikelskere, og du kan finde mange events hvis bare du leder de rigtige steder, og spørger de lokale. Selv med min engelsk gik det udemærket 🙂

(Visited 119 times, 1 visits today)