Jeg overvejer saxofonundervisning

Jeg overvejer saxofonundervisning

Har du også tit drømt om at opleve jazz på nærmeste hold? Jeg mener ikke blot ved at kigge og lytte på musikken, Nej, jeg mener, om du selv har drømt om at spille musik selv? Det har jeg. Jeg har drømt om det i mange år, og jeg overvejer faktisk at starte til saxofonundervisning, da det er det instrument, som jeg er aller mest vild med, når vi snakker instrumenter som gør sig godt i jazz’en. Og her kan man virkelig ikke komme uden om saxofonen. Jeg har faktisk overvejet at begynde til saxofonundervisning i mange år, men der er en ting, som har holdt mig tilbage. Jeg har nemlig hørt, at Det kan gøre ondt at spille musik. Helt præcist, hvad der menes med det udsagn, ved jeg faktisk ikke, men det har afskrækket mig. Det gør det ikke mere, og jeg vil begynde snart. Er der nogle af jer kære læsere, som kan anbefale en god underviser?

(Visited 96 times, 1 visits today)