En rejse med et formål…

En rejse med et formål…

Jeg rejser ikke så meget mere. Der er nemlig sket det, de sidste par år, at jo ældre jeg er blevet, jo mindre overskud har jeg fået. Jeg har utroligt svært ved at kapere de stressede fly-terminaler, de overfyldte metroer  og de andre – til tider – uforudsigelige elementer, som er på udenlandsrejser. For de ER DER. Hver gang.

Her i foråret har jeg dog pludselig fået lyst til at rejse igen. Min indre globetrotter trækker i mig, og jeg har virkelig genfundet lysten til at rejse ud og opleve verden igen. Måske for en lidt kortere bemærkning, end jeg før hen praktiserede. Jeg har besluttet at tage på en “inspirationstur” til Wien. Jeg vil opleve stemningen, jeg vil indånde luften og jeg vil høre et utal af koncerter, der kan give mig en oplevelse for livet. Jeg er en levemand. Jeg går op i at fylde livet med øjeblikke, der kan gøre MIT liv nærmest… ja… magisk. Derfor benytter jeg mig af en 2tjeneste”, jeg før har gjort brug af, når ting har skulle lykkes for mig. Ferratum.dk. Det er en vej til at realisere mine drømme, som jeg sådan set kun kan anbefale at benytte sig. af. Selvfølgelig skal man være klar over, at det kun er lån, men planlægger man og tænker langsigtet, er det intet problem. Jeg glæder mig ihvertfald til at opleve Wien!

 

Wien!

(Visited 195 times, 1 visits today)